Kiinteistövuokraus Lehtonen 

 

palvelee yrityksiä varasto- ja hallitilaratkaisujen vuokrausasioissa.
Toimimme Uudellamaalla ja Lahden alueella.

Varasto- ja hallitilat

 

Varasto- ja hallitilat ovat tärkeä osa yrityksen logistisia ratkaisuja. Logistisesti oikein rakennetut tilat tukevat yrityksen toiminnan tehokkuutta ja tuovat kustannussäästöjä. Yrityksen toimintaan räätälöidyt, soveltuvat tilaratkaisut sekä niiden sijainti ovat menestyksellisen toiminnan tärkeitä rakennuspalikoita.

 

Onpa toiveissasi varastoinnin uudistaminen tai uusi hallitila, Kiinteistövuokraus Lehtonen auttaa sinua suunnitelmissasi. Me tunnemme toimialueemme markkinat ja meillä on pitkä kokemus tilavuokrauksesta. Asiantuntevalla palvelulla pystymme auttamaan sinua löytämään valmiin tilan tai suunnittelemaan toimintasi mitoitukseen sopivan kokoisen varasto- tai hallitilan kustannustehokkaasti. Yrityksesi logistiset prosessit, tarpeet ja tulevaisuuden visiot huomioiden, tarjoamme yritystoimintaasi parhaiten soveltuvia vuokratiloja.  

Kun löydämme toimintaasi sopivat, optimaaliset ja tehokkaat tilat, me vuokraamme ne yrityksesi käyttöön. Näin pääomia sitovat investoinnit eivät rasita yrityksesi toimintaa ja voit keskittyä yrityksesi ydintekemiseen.

 

Varasto- ja hallitilamme ovat 1000-4000m2 tilatarpeisiin rakennettuja, laatuvaatimukset täyttäviä tiloja.

Me tarjoamme valmiita varasto- ja hallitiloiksi sopivia kohteita. Me myös etsimme jatkuvasti toimialueellamme uusia, laadukkaita tiloja. Näin pystymme myös vastaamaan tilatarpeisiin ja löytämään tarpeita vastaavia varasto- ja hallitiloja, vaikka ei meiltä suoraan löytyisikään soveltuvaa tilaa yrityksellesi.

 

Kiinteistövuokraus Lehtonen on kokenut kiinteistövuokrauksen ammattilainen. Haluamme olla yrityksesi luotettava ja pitkäaikainen tilavuokrauksen yhteistyökumppani.

Tarjoamme tehokkaita ja nykyaikaisia varasto- ja hallitiloja, Uudellamaalla ja Lahden alueella.

Me kehitämme ja tarvittaessa rakennamme varasto- ja hallitilaratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin.

Me olemme apunasi, kun tarvitset toimialakohtaista erityisosaamista yrityksesi tilatarpeisiin.

Ota yhteyttä