Kiinteistövuokraus Lehtonen 

Palvelemme yrityksiä korjaamo- ja tuotantotilaratkaisujen vuokrausasioissa Uudellamaalla ja Lahden alueella.

Korjaamo- ja tuotantotilojen vuokraus

Oikean korjaamo- tai tuotantotilan löytymisellä saattaa olla iso taloudellinen merkitys yritykselle. Sopivat tilat tukevat tehokkuutta ja vaikuttavat kustannusrakenteisiin. Optimoitu tilaratkaisu ja sijainti ovat tärkeäitä osatekijöitä menestyksellisessä yritystoiminnassa.

Kiinteistövuokraus Lehtonen on mukana kehittämässä tilaratkaisuja kaikenlaisiin korjaamo- ja tuotantotilatarpeisiin. Olemme luotettava yhteistyökumppani toimitiloja tarvitsevalle yritykselle.

 

Toimivat tilat yrityksellesi

Oletpa suunnittelemassa tuotantotilan uudistamista tai etsimässä uutta korjaamotilaa yrityksellesi, me autamme kartoittamaan ja etsimään soveltuvan tilan, jossa et maksa turhia kuluja. 

Yrityksesi tuotantoprosessit tai korjaamon toiminnallisuuden tarpeet sekä visiot yritystoimintasi tulevaisuudesta ovat aina lähtökohta tilatarpeesi kartoittamisessa. Vankka kokemuksemme sekä toimialueemme markkinoiden tuntemus auttavat löytämään uuden, yrityksenne liiketoiminnan näköisen ja sopivan kokoisen toimitilan, joka vastaa myös yrityksesi tulevaisuuden tilatarpeisiin.

 

Eri kokoisia tiloja

Tuotantotilamme on rakennettu 1000-4000 m2 tarpeisiin ja ne ovat laadullisesti hyvätasoisia. Meiltä löytyy valmiina vuokrattavia korjaamokäyttöön ja tuotantotiloiksi sopivia kohteita. Lisäksi kartoitamme jatkuvasti toimialueellamme uusia toimitiloja, joten pystymme etsimään yrityksenne tarpeisiin sopivan tilan, mikäli tarjonnastamme ei suoraan soveltuvaa tilaa löydy. 

 

Ota yhteyttä

Olemme tilavuokraamisen vastuullinen ammattilainen ja yrityksesi luotettava yhteistyökumppani. Tarjoamme nykyaikaisia korjaamo- ja tuotantotiloja, Uudellamaalla ja Lahden alueella. Kun tarvitset toimialakohtaista erityisosaamista yrityksesi tilaratkaisuissa, olemme apunasi.

Ota yhteyttä