Kiinteistövuokraus Lehtonen 


palvelee yrityksiä korjaamo- ja tuotantotilaratkaisujen vuokrausasioissa.

Toimimme Uudellamaalla ja Lahden alueella.

Korjaamo- ja tuotantotilat 

Oikean korjaamo- tai tuotantotilan löytymisellä saattaa olla iso taloudellinen merkitys yritykselle. Sopivat tilat tukevat tehokkuutta ja vaikuttavat kustannusrakenteisiin. Optimoitu tilaratkaisu ja sijainti ovat tärkeäitä osatekijöitä menestyksellisessä yritystoiminnassa.

 

Kiinteistövuokraus Lehtonen on mukana kehittämässä tilaratkaisuja kaikenlaisiin korjaamo- ja tuotantotilatarpeisiin. Olemme luotettava yhteistyökumppani toimitiloja tarvitsevalle yritykselle.

 

Oletpa suunnittelemassa tuotantotilan uudistamista tai etsimässä uutta korjaamotilaa yrityksellesi, me autamme kartoittamaan ja etsimään soveltuvan tilan, jossa et maksa turhia kuluja.

Yrityksesi tuotantoprosessit tai korjaamon toiminnallisuuden tarpeet sekä visiot yritystoimintasi tulevaisuudesta ovat aina lähtökohta tilatarpeesi kartoittamisessa. Vankka kokemuksemme sekä toimialueemme markkinoiden tuntemus auttavat löytämään uuden, yrityksenne liiketoiminnan näköisen ja sopivan kokoisen toimitilan, joka vastaa myös yrityksesi tulevaisuuden tilatarpeisiin.

 

Tuotantotilamme on rakennettu 1000-4000m2 tarpeisiin ja ne ovat laadullisesti hyvätasoisia.

Meiltä löytyy valmiina vuokrattavia korjaamokäyttöön ja tuotantotiloiksi sopivia kohteita. Me myös kartoitamme jatkuvasti toimialueellamme uusia toimitiloja, joten pystymme etsimään yrityksellesi tarpeisiin sopivan tilan, mikäli tarjonnastamme ei suoraan soveltuvaa tilaa löydy.

 

Olemme tilavuokraamisen vastuullinen ammattilainen ja yrityksesi luotettava yhteistyökumppani. Tarjoamme nykyaikaisia korjaamo- ja tuotantotiloja, Uudellamaalla ja Lahden alueella.

Me kehitämme ja rakennamme korjaamo- ja tuotantotilaratkaisuja kaikenlaisiin tilatarpeisiin.

Kun tarvitset toimialakohtaista erityisosaamista yrityksesi tilaratkaisuissa, olemme apunasi.

Ota yhteyttä